Translate

30 Nisan 2013 Salı

FREELY KOMPRESÖRLÜ NEBULİZATÖR

www.ilgimedikalsaglik.com

Ürün Özellikleri
Astım -Kronik Obstruktif -Solunan havanın nemlendirilmesi -Akciğer Hastalıkları -Kistsel Fibroz -Solunum Enfeksiyonları
  Sipariş        Detaylar
Detaylar
Nebulizerler, şu koşulların tedavisinde kullanılabilirler:
-Astım
-Kronik Obstruktif Akciğer Hastalıkları
-Kistsel Fibroz
-Solunum Enfeksiyonları
-Solunan havanın nemlendirilmesi
-İlaç Nebulizasyonu
-Sepesifik ve Non-spesifik akciğer hastalıkları
-Bronşiyal Astım
-Akut ve Kronik Bronşitler
-Pnomoni Bunlar sıklıkla Bronşodilatörler, Steroidler, Sodyum Kromoglicat, Antibiyotikler ve Tuz gibi ilaçlar ile tedavi edilirler. Nebulizerler, terapötik solüsyonları, solunum sistemi içersine solunum için ince bir aerosol buhara dönüştürmek suretiyle çalışır.
İki tip nebulizer mevcuttur:
1 - Kompresörlü Nebulizerler
2 -Ultrasonik & Kompresölü Nebulizerler Nasıl kullanılır ?
Nebülü açın ve ağızlık ya da yüz maskesinin altındaki ilaç haznesine boşaltın.


Cihazı çalıştırın. Ağızlığı dudaklarınızın alarak (veya maskeyi yüzünüze kapatarak) yavaş ve derin bir şekilde soluk alıp vermeye başlayın. Aldığınız her nefesi 1-2 saniye kadar tutun.
Haznedeki ilaç tamamen bitinceye kadar (10-15 dakika) bu işleme devam edin Bronş açıcı ve tedavi edici nebül formundaki ilaçların hastaya verilmesini sağlayan inhalasyon cihazlarıdır.Nebül formundaki,bronkhodilatör,steroid ve antibiyotik türü ilaçlardır Astımlı ,solunum problemi olan (kısaca KOAH) hastaların tedavisinde ,oral ve enjektable yollardan alınan ilaçların yanı sıra doğrudan bronş alveolların yüzeyi üzerinden lokal etkili preparatlar kullanılarak yapılan tedavilerde önemli yer tutmaktadır. Bu amaçla yapılan preparatlar sprey şekilde olabildiği gibi su partikülleriyle taşınan ilaç zerrecikleri şeklinde de olabilmektedir.İlaç zerreciklerinin taşınabilmesi için suyun yeterli miktarda akımla ilacın etki edeceği son noktaya iletilmesi gerekmektedir.Aerosol terapi tedavi edilmesi gereken bölgeye direk uygulama yapabilen,yan etkileri en az ve en etkili metottur. Hava basıncı ile sıvıyı parçalayan kompresörlü nebulizatör


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder